Novinka!!! Burberry Brit Rhythm a Balmain Extatic

27.01.2014 17:30

Přijďte si k nám vyzkoušet naše novinky

 Burberry Brit Rhythm

„Brit Rhythm pro ženy je drzá a nezávislá vůně. Kombinuje silnou ženskost s ostrostí rock and rollu.“
Christopher Bailey
Burberry Chief Creative Officer

Adrenalin, smyslnost, ženskost a ostrost. Tato slova nejlépe vystihují duši vůně Brit Rhythm pro ženy. Mladistvá energie, svobodomyslná ženskost a smyslnost. Spontánní a drzá. Brit Rhythm je směsí protikladů. Klasické a neočekávané nóty se střetávají v pudrové vůni. Objevte nespoutanost britské levandule v hlavě, opojný pomerančový květ v srdci a hluboký vetiver v základu vůně. Růžově kouřová tekutina je ženská a nenuceně smyslná.

SLOŽENÍ:
NEOČEKÁVÁNÁ HORNÍ NÓTY: britská levandule, růžový pepř, neroli
RADOSTNÉ SRDCE: čistý pomerančový květ (s Petalia™), čistý orris, lístky ostružiny
SMYSLNÝ ZÁKLAD: vetiver, pižmo, zvučná dřeva

Vůně je ukryta v ikonické lahvičce Burberry Brit z čirého skla, které ukrývá kouřově růžovou tekutinu. Flakon je hladký a zdobený. Jeho kontrastující textura zrcadlí neočekávané kombinace jednotlivých nót vůně.

Tváří vůně se stala britská herečka a modelka Suki Waterhouse. Je to poprvé, co se objevila v reklamní kampani na vůni, a to přímo pod vedením kreativního ředitele Christophera Baileyho. Vedle Suki září britský hudebník a model George Barnett, kterého jste již viděli v kampani na Brit Rhythm pro muže.

30ml 973 Kč

50ml 1253 Kč

90ml 1673 Kč

 

 

 

Balmain Extatic

Parfémová voda Extatic pro ženy je ztělesněním módní značky Balmain: sexy, půvabná a odvážná. Žena podle návrháře značky Balmain je charismatická, miluje módu a ví, jak propojit smělost s elegancí. Je jí přirozené umění flirtovat a provokovat. Motivuje ji vzrušující život bez pravidel a konvencí. Tato výbušná vůně je esencí ducha Balmain. Je povznášející a vzrušující. Prostě extatická!

VŮNĚ:
První dojem? Příval čistého světla. Extatické vzplanutí zářivé harmonie utkané z krystalické růže, hrušky nashi a vonokvětky. V srdci se rozvine smyslné aroma čokoládové višně, mini orchideje a kosatce. Okouzlující srdce zanechává stopu sexy nočního jasmínu… Důmyslnost vůně podtrhuje v základu kašmírové dřevo se sametovým nádechem kůže Barenia pro nejvyšší eleganci.

Lahodný orientální květinový výtvor parfémářky Emilie Coppermann vyjadřuje okouzlující osobnost s dotekem jakési šlechtické rockové nedbalosti.

LAHVIČKA:
Flakon je, stejně jako módní kolekce Balmain, klasický a přitom odvážný. Vytvořil jej návrhář značky Olivier Rousteing a to v dress codu značky – zlaté a černé barvě. Má strukturovanou siluetu s důrazem na ramena a je vyroben z rafinovaných materiálů. Představuje inteligentní splynutí pařížské elegance a rockového ducha s důmyslnými detaily. Vzor řetízkové látky na krabičce odkazuje na jednu z klasických bund Balmain.

 

30ml 833 Kč

50ml 1183 Kč

100ml 1785 Kč 

Nezapomeňte na naší celoroční slevu 30% v našem salonu na všechny parfémy.

(ceny jsou uvedeny již se slevou)

 

 

 

 

—————

Zpět



Zeštíhlující kalhoty Sveltesse Šola masáží Sensualité