Akce listopad - prosinec

01.11.2013 15:02

1. Mikrodermabraze + světlo Magenta - přístroj Thalgoskin Expert

Mikrodermabraze je ošetření využívané dermatology spočívající v důkladné abrazi svrchní vrstvy pleti, která vede ke zvýšené samoregenerace a obnově pleti zevnitř a její zvýšené receptivitě kosmetických produktů. Světlo Magenta má zklidňující, antibakteriální a zesvětlující účinky.

Vyzkoušejte jedinečný přístroj Thalgoskin Expert pro šetrnou a bezpečnou mikrodermabrazi!

Revoluční přístroj Thalgoskin Expert s patentovanou technologií Turbo Flow je ultrahygienický, bezpečný a bez sebemenšího rizika pro vaši pleť. Přístroj má uzavřený obvod s vakuovým systémem, což vylučuje jakoukoli kontaminaci. Použité krystalky a odumřelé buňky jsou odváděny rovnou do odpadní nádoby. Mikrodermabraze se provádí krystalky korundu (oxid hlinitý - po diamantu nejtvrdší nerost), jehož nejkrásnějšími variantami jsou rubíny a safíry. Má výborné abrazivní vlastnosti, není toxický a nezpůsobuje reakce pleti. Přístroj má medicínské ISO. Výrobcem je kanadská firma, která byla zvolena nejlepším výrobcem přístrojů v letech 2005 a 2006.

Ošetření je určeno pro pleť, která stárne kvůli nadměrnému slunění, je hrubá a nerovná, má komedony, vrásky, rozšířené póry, jizvy po akné, jizvy po chirurgických zákrocích, malé a střední strije, a pod.

Vyjímečné výsledky: 
- hloubkové čištění - čistá, hladká pleť a menší póry
- zářivá, mladistvá a pevná pleť
- regenerace buněk
- redukce až odstranění vrásek, jizev a nerovností
-  zesvětlení pigmentových skvrn
- vyjímečná absorpce kosmetických produktů

Doba ošetření: 60 minut

Běžná cena: 2000,-      Akční cena: 1200,-

 

2. Luxusní Obřad Kérastase

Váš Kadeřník-poradce Kérastase provede podrobnou diagnózu vlasové pokožky a vlasů a vytvoří unikátní kombinaci přípravků přizpůsobenou vašim potřebám a přáním. Absolutní nezapomenutelný zážitek. Profesionální gesta podporují pronikání péče do nitra vlasového vlákna zatímco vlasová pokožka je připravována na příjem aktivních látek díky termálnímu působení. Intenzivní péče je doprovázena unikátní masáží, která kombinuje orientální tlakovou techniku se západním způsobem masáže. Konečná úprava je provedena aplikací finální péče.

Běžná cena: 790,-  Akční cena: 400,-

—————

Zpět



Zeštíhlující kalhoty Sveltesse Šola masáží Sensualité